Mijn Droom

Mijn missie

Gezond zijn is voor mij: leven vanuit je hart, je licht laten stralen en in verbinding zijn. Héél zijn met alles er op en er aan; het donkere en het lichte. Alles laten stromen, beweeglijk zijn en je leven betekenis geven. Wakker zijn, gewaar.

Het is mijn droom om in de ontmoeting werkelijk de verbinding te maken met elkaar en met onszelf. In de verbinding met onszelf en de ander kan alles gaan stromen en kunnen we vanuit ons hart, onze droom en onze levensvreugde leven. Via het herstellen van deze verbindingen versterk je je eigen zelfhelende vermogen, op lichamelijk, emotioneel en geestelijk vlak.

Het is mijn missie om een plek te creëren waar mensen samen komen om te delen, te helen, plezier te hebben en in verbinding met zichzelf, de ander en het grotere geheel te kunnen zijn. 

Het doel is om jezelf te helen en ontwikkelen in overeenstemming met je natuur, je eigenheid, behoeften en verlangen. Om bewuster te leven en je gezondheid te herstellen en behouden, vanuit balans, eigenliefde en zelfaanvaarding. 

Door zonder oordeel naar onszelf te zijn kunnen we zonder oordeel naar een ander zijn en ons hart laten spreken. Als schuld en schaamte wegvallen kunnen we onszelf bevrijden uit de eeuwige cirkel van dader/slachtoffer. 
Om werkelijke vreugde en verbinding te kunnen ervaren is het van belang dat we ons hart luchten, onszelf aanvaarden en dat we kwetsbaar mogen en durven zijn.

Op de pagina 'Inspiratie' verwijs ik naar een TED-talk van +Brene Brown over kwetsbaarheid. Zij vertelt in deze lezing heel mooi hoe belangrijk het is om van jezelf te houden en accepteren zodat je jezelf de ruimte kunt geven en de kracht kan voelen om je werkelijk te verbinden met de wereld om je heen. Dat kan alleen als je je kwetsbaar en open durft op te stellen, als je eerlijk naar jezelf en naar anderen bent over je gevoelens en behoeften.

* Terug naar Praktijk Zeven Zwanen


Moodboard van mijn droom en missie in 2012.