Activiteiten, cursussen en workshopsWorkshop Vision Board   
2022

Zaterdag 30 April
13:30u tot 16:30u


Wat zijn jouw doelen en dromen voor 2022?

In deze workshop maak je jouw wensen en verlangens voor het komende jaar visueel in een grote collage, oftewel Vision Board. Dit doen we  in een intieme setting; er is genoeg ruimte in huiselijke sfeer. Daarbij zijn we met een kleine groep van hooguit 4 personen.

Koffie/thee/sap en lekkers inbegrepen.


Wil je op een ontspannen en simpele manier in contact komen met jouw innerlijke wijsheid en dromen voor het komende jaar, kom dan naar deze workshop! Vanuit een inleidende visualisatie schrijf je de belangrijkste thema’s en kernwoorden op waarna je aan de slag gaat met tijdschriften, schaar en lijm.
Praktijk Zeven Zwanen
Reinier Castelijnstraat 16
1111AX Diemen
06-10773670

Kosten: € 35,- 
inclusief basismaterialen
 extra: voor opgespannen doek betaal je een meerprijs van  10,- 
onbeperkt koffie/thee/sap, en wat lekkers*.

Schrijf je in via: zevenzwanen@gmail.com
en noteer de datum in je agenda.
Maximaal 4 deelnemers.

Begeleiding: Catharina Tuijp

Waarom een Vision Board maken?

Het is goed om er bij stil te staan welke kant je op wilt het komende jaar. Zit je nog op jouw vruchtbare en positieve pad?
 Wil jij jezelf ondersteunen, meer focus krijgen, zorgen voor duidelijkheid in gedachten en daden en de juiste energetische aantrekkingskracht genereren op een creatieve manier?

Een Vision Board kan je hierbij helpen. Het is een krachtig instrument om jouw dromen en wensen te helpen verwerkelijken. Het kan je weer in contact brengen met je bron van innerlijke wijsheid, je kracht, plezier en inspiratie. Je maakt zichtbaar wat er van binnen speelt en wat je verlangens zijn.


Door dit bewust in beeld te brengen en te bekrachtigen met eigen teksten geef je positieve energie aan jouw dromen en wensen.

* ook vegan mogelijk, graag bij opgave doorgeven.
Terug naar Praktijk Zeven Zwanen